Våra varumärken

Vi har handplockat de varumärken vi anser vara de bästa i branchen för att kunna ge dig en sådan exklusiv upplevelse som möjligt hos oss . Vi erbjuder även ett brett utbud av försäljningsvaror från olika märken.
Allt för ditt UNIKA JAG.

Hår

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott.  På samma gång är Olaplex en behandling där konsumenten själv kan behandla sitt hår och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken. Olaplex kan användas i alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos frisören! Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet! 
Olaplex är skapad med avancerad kemi och forskning i framkant, den skyddas dessutom av åtta världspatent!

När du använder Hairtalk är Du garanterad det mest optimala systemet när det kommer till hårkvalité, fästmetod och skonsamhet!
 Hairtalks hårkvalité är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvalitén håller omsättning efter omsättning! Allt hår från Hairtalk är etiskt handlat tempelhår, vilket gör att du som kund kan bära håret med stolthet.Hår av bästa kvalité
Patenterat tejpsystem. Vår specialla tejp är den mest skonsamma på marknaden och kan sättas i det allra tunnaste hår, alla kan alltså bära Hairtalk! Tejpen går inte att jämföras med någon annan isättningsmetod, utan den måste upplevas. Det skiljer sig drastiskt mellan isättningsmetod, hållbarhet och framförallt resultat! Ditt hår är bara värt det allra bästa – Hairtalk låter ditt hår få vila och komma i bättre skick! Detta har vi bevisat gång på gång.

Enkla skötselråd för lång hållbarhet
Med våra enkla skötselråd bevaras håret i bästa skick och vi kan garantera kvaliteten på dina Hairtalk Extensions. Du får en folder med tips och råd från din auktoriserade Hairtalkfrisör. Här är några av dem: 
Samla alltid håret i en fläta eller lös tofs när du ska sova och gå aldrig och lägg dig med blött hår.
Håll alltid i håret när du borstar i långa längder.
Borsta igenom håret noggrant med Hairtalkborsten innan du tvättar det.
Föna håret helt torrt innan du använder värmeverktyg.
Undvik salt, klorvatten och hårspray som lätt torkar ut extensions.

Kärnan i varumärket Revlon Professional är kvinnlighet och skönhet. Kreativitet, visioner och expertis bidrar till att varje kvinnas inre skönhet och personlighet kommer fram via hennes hår. Därför håller alla professionella produkter från Revlon Professional alltid högsta kvalitet, så att resultatet garanterat blir enastående.
American Crew grundades med en enkel idé – att erbjuda män en upplevelse i salongen, som var avsedd för män. Stylisten David Raccuglia förutsåg 1994 att män i framtiden skulle bry sig lika mycket om sitt utseende som kvinnor gör. Dock utan att kompromissa med deras maskulinitet. Design och kvalitet skulle möta den moderna mannens behov för att skapa rätt look och image, och med American Crew sattes en helt ny standard inom hårvårdsprodukter till män. American Crew har idag etablerat sig som ett av världens mest populära professionella varumärken för män.
ALTERNA ÄR ETT AV USA’S MEST EXKLUSIVA hår och stylingvarumärken. Känt för sin banbrytande teknologi ”The Science of Skincare for Hair”. Alterna är alltid först på marknaden med innovativa ingredienser och produkter. Alterna kompromissar aldrig med sin inställning till miljömässig hållbarhet.
ALTERNA ÄR ÄLSKAT AV KÄNDISAR världen över och är ett av det mest omtalade lyxmärket i modemagasinen.
Uniq One är ett fantastiskt koncept inom hårvård – en produkt med 10 unika egenskaper. Den perfekta produkten för både salongs- och hemmabruk, som gör vardagen lite enklare.
Passar till alla hårtyper och garanterar resultat. 10 unika egenskaper:
Återuppbygger skadat hår,Tillför glans och eliminerar frissighet,Skyddar vid värmestyling,Gör håret silkesmjukt
Färgbevarande med UVA/UVB-skydd,Gör håret lättare att styla,Gör håret medgörligt,Ger en hållbar frisyr,Förebygger kluvna toppar,Ger naturlig fyllighet